![]() |
Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go przed zabrudzeniami i uszkodzeniem pozwoli Ci cieszyć się jego funkcjonalnością przez długi czas!
Cechy i zalety termometru / sondy:
Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs, w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę.
Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec – sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm, a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę.
Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia oraz gotowania mięs i twórz potrawy, jak najlepsi!
Wymiary szpikulca/sondy:
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.
Klient: Ma...el, data zakupu 05-01-2025 11:16
Klient: Go...na, data zakupu 14-12-2024 10:43
Klient: Mo...ek, data zakupu 05-10-2024 13:41
Klient: Ma...ak, data zakupu 26-07-2024 04:45
Klient: Sa...er, data zakupu 19-05-2024 20:18
Klient: Ka...la, data zakupu 26-10-2023 12:43
Klient: DI...cz, data zakupu 01-08-2023 21:53
Klient: Da...ur, data zakupu 08-06-2023 20:52
Klient: Ka...ki, data zakupu 13-04-2023 22:52
Klient: Ka...ka, data zakupu 11-04-2023 12:34